گروه فنی مهندسی سرویسکاران 24

ارائه دهنده خدمات تاسیسات خانگی و آموزش های کاربردی سرمایشی و گرمایشی

گروه فنی مهندسی سرویسکاران 24

ارائه دهنده خدمات تاسیسات خانگی و آموزش های کاربردی سرمایشی و گرمایشی

دفتر خدمات فنی سرویسکاران ۲۴ آماده ارائه خدمات شامل :
تعمیر موتورخانه ، تعمیر پمپ آب خانگی ، تعمیر پکیج شوفاژدیواری ، تعمیر چیلر ، تعمیر کولر آبی ، تعمیر اسپیلت ، تعمیر ونگهداری استخر و دیگر خدمات تاسیسات ساختمان به همراه کادری مجرب و دوره دیده زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور

۴ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

معاینه فنی و مرتب

سالیانه یکبار موتورخانه ها و تعمیر و عیب یابی مشعل موتورخانه و به دنبال آن تنظیم مشعل و سایر تجهیزات موتورخانه و از بین بردن اشکالات فنی یافت شده، روش بسیار مفید و مهمی برای کاستن مصرف انرژی و کاهش تولید گازهای آلاینده و سمی میباشد. 

کاهش آلودگی

 همزمان با کاهش آلودگی هوا و بالا رفتن سلامت سلامت، ایمنی و رفاه ساکنان، نزدیک به ۵ الی ۱۰ درصد صرفه جویی در مصرف انرژی را هم به همراه خواهد داشت. پس در همین راستا، عملکرد مشعل به عنوان یکی از اجزای مهم وکلیدی موتورخانه، بایستی به طور مداوم بررسی و در صورت احتیاج ، عیب یابی شده و در جهت رفع اشکالات فنی آن، اقدامات لازم به عمل آید.

مشعل موتورخانه

وسیله ای برای انتقال سوخت مایع یا گاز به همراه هوا، به اتاق اشتعال دیگ موتورخانه یا هر دستگاه دیگر مصرف کننده سوخت و احتراق و کنترل آن است. کار اصلی مشعل ایجاد گرمایش میباشد.

بیشترین و پرکاربردترین استفاده مشعل

در صنعت گرمایش به عنوان موتور احتراق بویلرهاست. در انواع دیگ های به کار رفته در موتورخانه ها مشعل هایی با ظرفیت های کاری متفاوتبکار برده میشود که اساس کار مشعل موتورخانه بدین شکل است که با پاشش سوخت از طریق ورودی و ایجاد جرقه، حرارت مورد نیاز را به صورت شعله ایجاد می کند.

تنظیم درست مشعل

بدیهی است تنظیم درست و تعمیر و عیب یابی مشعل موتورخانه باعث بهبود کارایی آن و افزایش بازدهی سیستم موتورخانه می شود. همچنین هرچه هنگام سرویس مشعل، راهکارهای مناسب تری اتخاذ شود، مدت زمان استفاده از مشعل، افزایش یافته و همزمان، کارایی سیستم ارتقا می یابد.

برای اطلاعات بیشتر درباره تعمیر و عیب یابی مشعل موتورخانه میتوانید به مرجع این مقاله مراجعه کنید.

گروه فنی سرویسکاران 24

  • alireza montazeri
  • ۰
  • ۰

نصب پمپ

در بسیاری از موارد دیده شده که بعضی از مشتریان در راستای کاهش هزینه ها، شخصا اقدام به نصب پمپ آب خانگی می کنند که در صورت داشتن تجربه قبلی نصب پمپ آب مشکلی پیش نخواهد نمود.

اما در مواقعی که به دلیل فنی بودن اقدام به نصب پمپ آب خانگی و منبع مینمایید و میزان اطلاعات خود را با نصاب پمپ آب خانگی و منبع یکسان بدانید، احتمال اینکه متحمل خسارت گردید زیاد است که با وجود پرداخت هزینه اصلی که هزینه خرید پمپ آب خانگی می باشد.

نتوانید خروجی و بازدهی مناسب از پمپ آب خانگی خود بگیرید و همچنین در بعضی مواقع دیده شده که به دلیل نصب نامناسب، پمپ آب سوخته و مشتری مجددا متحمل پرداخت هزینه مجدد برای خرید پمپ شده . لذا توصیه میشود از نصاب پمپ آب خانگی حرفه ای استفاده نمایید.


نصب غیر اصولی پمپ آب و منبع


نصب و تنظیم غیر اصولی پمپ آب و منبع باعث خواهد شد تا:

۱٫ افزایش مصرف برق

با نصب غیر اصولی پمپ آب احتمال افزایش مصرف برق تا پنج برابر و در نتیجه پرداخت هزینه برق بالاتر و احتمال ایجاد پدیده ضربه کله قوچی که باعث خسارات سنگینی به سیستم پمپ آب خانگی میشود.

۲٫ سرویس دوره ای پمپ


برای نصب پمپ آب خانگی و منبع شما لازم است هر چند وقت یکبار از طرف نصاب پمپ آب خانگی و منبع انجام گیرد پمپ آب خانگی همانند دیگر وسایل مکانیکی و برقی احتیاج به سرویس های دوره ای دارد. تا از خسارات احتمالی جلوگیری شود، پمپ شما نیز باید هر سه ماه یکبار توسط نصاب پمپ آب خانگی مورد سرویس و بازرسی قرارگیرد تا سالیان سال و بدون مشکل برای شما کار کند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وب سایت سرویسکاران 24 مراجعه بفرمایید

  • alireza montazeri
  • ۰
  • ۰

در موتورخانه های مرکزی مهم ترین بخش موتورخانه مشعل موتورخانه میباشد که نقش مهمی را ایفا میکند و به نوعی قلب موتورخانه محسوب میشود که در صورت خرابی کلا سیستم off میشود و در صورت خرابی باید از یک متخصص کمک بگیرید تا بتواند به راحتی از پس عیب یابی مشعل موتورخانه بر آید تا با کمترین هزینه رفع عیب کند و تجربه کافی را در تعمیر مشعل گازی داشته باشد.

باز هم تاکید میکنم از متخصص کمک بگیرید تا تا مستقیم به سراغ ایراد برود تا با کمترین هزینه مشعل تعمیر بشود.متاسفانه برخی از تعمیرکاران به علت نداشتن تجربه کافی شروع به تعویض تک تک قطعات میکنند تا بتوانند ایراد را پیدا کنند و این امر شامل بر این میشود هزینه زیادی برای تعمیر مشعل گازیپرداخت کنید.

ما تا حد توان تمام تلاش خود را میکنیم که قطعات معیوب را تعمیر کنیم نه تعویض.


برای این که رله مشعل گازی متوجه تشکیل شعله بشود از قطعه ای به نام میه یونیزاسیون یا همان میله یون استفاده میکنند به طور کی

از یک میله فلزی که در فضای شعله قرار میگیرد و بدنه فلزی مشعل  معمولا شبکه احتراق برای کنترل شعله استفاده می شود . شعله یک واکنش شیمیایی بین

سوخت و اکسیژن است . هر مولکول سوخت و اکسیژن معمولا به مقدار مساوی الکتریسیته مثبت و منفی را حمل

می کند و در مجموع از نظر الکتریکی خنثی است . بارهای منفی به شکل الکترون می باشند که به عنوان کوچکترین

ذره با بار منفی شناخته شده است.در تعمیر مشعل گازی خرابی میله یون باعث میشود که مشعل به مدت ۵ثانیه کار کند و قطع بشود در بحث عیب یابی مشعلموتورخانه پیدا کردن این عیب خیلی سخت نیست فقط نیاز به تجربه دارد.

شیر برقی مشعل گازی موتورخانه

معمولا در مسیر عبور سوخت از پمپ به طرف نازل، یک شیر برقی قرار می دهند تا در زمان خاموش بودن مشعل، از نشت سوخت به داخل اطاقک احتراق جلوگیری کند. این شیر که دارای یک سوزن است، در حالت عادی تحت تاثیر وزن خود پایین آمده و با ابن کار مجرای سوخت بسته می شود. هنگامی که برق به سیم پیچ(کویل) آن می رسد، میدان مغناطیسی ایجاد شده و به وسیله کویل، هسته آهنی و در نتیجه سوزن بالا می رود و مجرای عبور سوخت به طرف نازل باز شده و فرآیند پاشش سوخت به داخل دیگ موتورخانه انجام می شود. در نظر داشته باشیم که شیر برقی ممکن است روی پمپ در روی لوله و در حدفاصل پمپ و نازل نصب شود.

تنظیم شیر برقی مشعل چه نقشی در کارکرد شعله دارد؟

به منظور تنظیم شعله و دبی عبوری از شیر در حالتی که باز است، از پیچ آلنی که در زیر شیر قرار دارد، استفاده می کنیم. این کار بایستی، بعد از تشکیل شعله و به آرامی صورت گیرد و حتما میبایست نحوه تشکیل شعله ابتدایی نیز به موازات آن تنظیم شود.

چیزی که اهمیت دارد این است که اگر تجربه کافی در بخش عیب یابی مشعل موتورخانه نداشته باشید و بخواهید شیر برقی مشعل گازی را تنظیم نمایید احتمال پس زدن شعله در استارت اولیه یا خام سوزی در حین کارکرد پیدا میکند.توصیه میشود یا اطلاعات کامل را در تنظیم شیر گازی مشعل موتورخانه کسب نمایید یا از یک متخصص و تعمیرکار موتورخانه کمک بگیرید.

نکات مهمی که باید توجه کنید

  • قبل از به کارگیری، سیم بندی باید به دقت بررسی شود. وجود ایراد یا اشتباه در سیم کشی و سیم بندی می تواند خطرناک باشد و صدمات جبران ناپذیری به بار آورد. دقت شود که در صورتی که رله کنترلر G790جایگزین رله دیگری (غیر از G790) می شود ممکن است لازم شود سیم بندی تغییر کند.
  • هنگام به کار بردن کنترلر باید پیچ اتصال محکم شده باشد تا از اتصال کامل کنترلر G790 به پایه رله اطمینان حاصل شود.
  • وجود فیوز مناسب مطابق با مشخصات فنی کنترلر الزامی است. ضمنا فیوز(های) اصلی باید به گونه ای انتخاب شوند که قبل از رسیدن جریان به مقادیر نامی موجود در مشخصات فنی رله، عمل کنند و برق را قطع نمایند. در غیر اینصورت در زمان رخداد اتصال کوتاه در هر قسمت از تجهیزات مشعل، ممکن است صدمات بسیار شدیدی به کنترلر، قطعات مشعل یا کاربر وارد شود.
  • به دلایل ایمنی، هر کنترلر G790 باید حداقل یک بار در هر ۲۴ ساعت خاموش شود.
  • برای نصب و/یا برداشتن رله کنترلر G790 باید حتما سوئیچ اصلی برق قطع باشد و مشعل از سیستم تغذیه جدا باشد.
  • رله کنترلر G790 یک وسیله الکترونیکی دقیق و با ایمنی بالاست و برای ایمنی مشعل و سیستم کاربری آن تحت نظر متخصصان شرکت شکوه الکترونیک تولید شده است. لطفا از بازکردن یا تعمیر آن اکیدا پرهیز نمایید.



  • alireza montazeri
  • ۰
  • ۰

از جمله کارهایی که هنگامی که در شروع فصل سرما باید انجام شود پکیج و یا شوفاژ خود را استارت کنید باید اقدام به هواگیری کنید. در صورتی که با صدای بیش از حد پکیج و شوفاژ روبرو شدید ، باید بدانید که ، سریعا برای هواگیری شوفاژ و هواگیری پکیج دیواری با گروه سرویسکاران ۲۴ تماس بگیرید.

نحوه هواگیری

پکیج ایران رادیاتور و یا هواگیری پکیج گلدیران یا هواگیری پکیج بوتان کاملا یکسان است. با این حال توصیه می شود که این کار را به دست متخصصان خود بسپارید.هواگیری پکیج به معنی خروج هوای اضافه از دستگاه است. این کار بستگی به طول عمر پکیج و مدل آن می تواند در بازه های مختلفی انجام میگیرد.

هواگیری به موقع

با انجام هواگیری شوفاژ به موقع و به صورت اصولی می توانیم طول عمر پکیج خود را بالاتر ببریم و از هزینه های مربوط به مصرف انرژی تا حد زیادی بکاهیم.

حتی اگر در خانه خود از بهترین پکیج دیواری موجود در بازار مانند پکیج ایران رادیاتور ، پکیج بوتان و پکیج گلدیران استفاده می کنید باز هم به هواگیری نیاز دارید. از آنجایی که اساس کار آن ها تقریبا مشابه هم می باشد، برای هواگیری پکیج شوفاژ دیواری کافیست مطابق روش زیر عمل کنید.

چرا هواگیری پکیج لازم است؟

  • برای تامین هوای یکنواخت در منزل
  • ایمنی بیشتر پکیج شوفاژ دیواری
  • جلوگیری از سرد شدن آب حمام در زمان استحمام
  • کنترل فشار یا بار آب در لوله ها در بهترین حالت

روش هواگیری پکیج شوفاژ دیواری و تنظیم فشار پکیج

همانطور که گفتیم بعد از هواگیری شوفاژ و هواگیری پکیج شوفاژ دیواری باید فشار آن را تنظیم کنید. فشار نرمال برای بیشتر پکیج ها بین ۲ تا ۱٫۵ بار است. در صورتی که فشار پکیج در خارج از این محدوده باشد تعمیرکار موظف است که به روش زیر فشار پکیج را تنظیم نماید.

۱٫ روش بالا بردن فشار پکیج

در صورتی که فشار پکیج شوفاژ دیواری کمتر از ۱٫۵ بار باشد برای یشتر کردن آن شیر کوچک آبی رنگی که در زیر پکیج وجود دارد را باز نمایید.

به درجه فشارسنج روی پکیج توجه کنید و تا زمانی که فشار به ۱٫۵ نرسیده آن را باز نگه داریدو بعد از رسیدن به فشار موردنظر، شیر را ببندید.

۲٫ روش پایین آوردن فشار پکیج

اگر به هر علتی فشار پکیج بالا رفت برای کم کردن آن باید عمل هواگیری رادیاتور شوفاژ را انجام دهیم.

معمولا در بیشتر حمام ها یک رادیاتور وجود دارد که به حوله خشک کن معروف است. برای کم کردن فشار پکیج این رادیاتور را هواگیری کنید.

پیچ هواگیری را باز کنید تا مقداری هوا و بعد از آن آب خارج شود. بعد از رسیدن فشار به حد موردنظر پیچ را ببندید.

  • alireza montazeri